Du har en god idé. Du er dedikert og du er godt i gang. Det du mangler er et kontor og menneskene som kan hjelpe deg videre. Og nettopp det kan vi tilby.

Vår inkubator er ikke bare et sted å være, men en base for deg som vil lykkes. Mange startups før deg, har fått sin flying start her. Å få tildelt et team med forretningsutviklere som bidrar med både kompetanse og nettverk, er det som har hjulpet dem med å lykkes – slik det vil hjelpe også deg.

Kompetanse og kapital

Et fint sted å jobbe fra, ja. Men det er ikke hovedgrunnen til at oppstartsbedrifter vil holde hus her. Vi har drevne rådgivere og forretningsutviklere med erfaring fra ulike nivåer og bransjer. De, sammen med nettverket av gründerbedrifter og profesjonelle aktører, vil kunne hjelpe deg med å lykkes.

Er det kapital du trenger? Vi investerer i bedrifter vi har tro på. Da kan vi gå inn med både kroner, kompetanse og kapasitet. Vi kan ta roller som forretningsutvikler eller daglig leder, alt etter hva dere trenger.

PramPack, DualAir og Hoopla er noen eksempler på selskaper som startet her og som har lyktes, og hvor vi har bidratt med vår kompetanse og nettverk.

Mange fordeler

Du får

  • tildelt et team med forretningsutviklere som bidrar med kompetanse og nettverk
  • 4 timer gratis rådgivning i måneden
  • skreddersydde workshops
  • investorvurdering innen første måned
  • tilgang til sosiale og faglige arrangement
  • tilgang til eget kontor 24/7

Sted: Pirsenteret i Trondheim
Antall kontorplasser: Vi har 16 kontorer totalt, med plass fra 1 til 4 personer.
 

Er dette det du er på jakt etter?

Fyll ut skjema, så avtaler vi et møte for å finne ut om vi kan være en god match – helt uforpliktende.


  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.