Inkubatoren fikk nylig nye innflyttere ved mediehusselskapet DirectInvent. Selskapet ble stiftet av Ole Jørgen Næss, Christopher Krohn og Simen Almås i 2015. Guttene har forskjellig bakgrunn, med bredt spekter innen media og kommunikasjon, film og grafisk design.

Selskapet har allerede utviklet en rekke løsninger, blant dem er: «Servygo» er et undersøkelse og respons system som gjør det enkelt  og kostnadseffektivt å basere beslutninger på fakta. «Webpixel» en utviklingsportal for nettsider. Deres nåværende prosjekt som er under utvikling er «Easycover». En betalingsløsning, som gjør det mulig å betale seg inn på utesteder mens man står i køen.

DirectInvent har som mål å bli en «Go to» plattform for idéhavere med ønske om å utvikle smarte og innovative løsninger.

 

Vi ønsker DirectInvent velkommen til Leiv Eiriksson Nyskaping sin inkubator!

 

DirectInvent
Christopher Krohn, Ole Jørgen Næss og Simen Almås